1.     Спіралі, кола, хвилясті лінії. Чужі проблеми не дуже вас турбують або взагалі не цікавлять. Можливо, ви переживаєте легку кризу. Зараз вам необхідно бути уважними до себе, щоб не спа­лахнути й не завдати співрозмовникові образи.
2.     Квіточки, сонце, гірлянди. На душі у вас не так весело, як це може здатися, навіть навпаюі. Ви мрієте про дружбу та ніжність. Постарайтеся найближчим часом більше перебувати серед лю­дей.
3.      Сітки. Ви відчуваєте, що потрапили в ри­зиковане або просто незручне становище. Ви схильні ковтати образу.
4.       Переплетення сердець. Вас переповнюють почуття. Хочеться розцілувати весь світ. Не треба триматися так холодно й приховувати свої по­чуття. Висловіть їх!
5.     Візерунки, як на шпалерах. Такий візерунок свідчить про те, що вам нудно, набридла теле­фонна розмова, а може, взагалі ваш спосіб життя.
6.       Хрести. Хрести виражають відчуття про­вини, яке виникло, вочевидь, під час телефонної розмови. Щось вас обтяжує: або ви докоряєте самі собі, або вам дорікнув співрозмовник.
7.         Чоловічки. Це зображення — ознака без­порадності або бажання ухилитися від обов'язків.
8.      Квадрати, трикутники та інші геометричні фігури. У вас чіткі завдання та переконання. Ви майже ніколи не приховуєте своїх думок, зазви­чай ви зосереджені. Намагайтеся дивитися на все простіше.
9.       Бджолині стільники. Такий малюнок свід­чить про прагнення спокою, гармонії, впоряд­кованого життя. Також він може означати й ба­жання створити сім'ю.
10.          Шахові поля. Мабуть, ви опинилися у вельми неприємному або скрутному становищі. Якщо такі зображення з'являються часто, ви, вочевидь, страждаєте від прихованих комплексів.

11.       Переплетення кіл. Найчастіше такий ма­люнок відображає бажання брати участь у чомусь. Нині ви відчуваєте, що перебуваєте поза подіями.