ТОЛЕРАНТНІСТЬ ВРЯТУЄ СВІТ

Усі люди мають недоліки – хто більші, хто менші.
Ось чому і дружба, і допомога, і спілкування були б неможливими, якби не існувало між нами взаємної  терпимості  
 Г.Гвіччардіні – італійський історик, філософ-гуманіст
На нашій планеті існує дуже велика кількість різних людей. Всі ми не схожі один на одного і щоб мирно співіснувати, нам потрібно миритися з цим розмаїттям, сприймати їх погляди, інтереси, переконання. Тому толерантність є найважливішою умовою миру і злагоди в сім'ї, колективі та суспільстві.
Напередодні відзначення Міжнародного Дня толерантності (16 листопада) та з метою формування в ліцеїстів загальнолюдських моральних цінностей, задля пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних настанов усіх учасників освітнього процесу з 11 по 15  листопада 2019 року в Комунальному закладі Київської обласної ради «Київський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту» психологічною службою був проведений ТИЖДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ.
В рамках тижня проводились акції «Я толерантна особистість» та «Колекція теплих слів», випуск стінгазети «Толерантність очима учнів», години спілкування та тренінги «Ми різні - ми рівні!», «Від толерантності в спорті - до толерантності в суспільстві», кінотренінг, а також  бліцопитування серед ліцеїстів, де були визначені «Найтолерантніший вчитель» та «Найтолерантніший вихователь» .
Під час тижня ліцеїсти брали активну участь в заходах, тим самим ще раз усвідомивши для себе, що тільки повага один до одного, взаєморозуміння, терпимість, дотримання рівноправності врятують світ. А спортивна толерантність в даному випадку є безцінною якістю, яка забезпечує процес формування гармонійної особистості.